Živé rozhovory

Miroslav Mira, zakladatel Nordic Walking v ČR a hlavní motor sítě Nordic Walking Point, oslavuje v letošním roce 20 let s Nordic Walking. Na svém studijním pobytu ve Finsku v roce 2003 poprvé okusil kondiční chůzi s holemi a následně se této disciplíně věnoval i ve své diplomové práci. Tak začala jeho cesta s Nordic Walking, která ho přivedla až do dnešních dní.

Livestream Nordic Walking Point

Nyní máte jedinečnou příležitost stát se součástí formátu, který pro walkery a walkerky v ČR připravuje síť instruktorů Nordic Walking Point. Miroslav Mira a další instruktoři totiž připravili sérii živých rozhovorů na různá témata kolem Nordic Walking. Tento formát „livestream“ vám umožní aktivně se zapojit položením svých dotazů. Nechte se inspirovat a podívejte se na náš kanál!

Na jaké rozhovory se můžete těšit?

  • 1. 3. v 19h Historie, současnost a budoucnost Nordic Walking v ČR – Miroslav Mira
  • 22. 3. v 19h Proč si najít instruktora Nordic Walking – Kateřina Klimešová
  • 19. 4. v 19h Zdravotní přínosy Nordic walking – Veronika Peterková
  • 17. 5. v 19h Vybavení na Nordic walking (hole a doplňky) – Miroslav Mira
  • 14. 6. v 19h Trasy na Nordic walking

Zapojte se i vy!

Staňte se součástí živého přenosu! Své dotazy můžete pokládat buď předem v příslušných událostech na Facebooku, které budou postupně k rozhovorům vytvořeny, nebo přímo živě v komentářích pod vysíláním.

Sleduj Facebook Nordic Walking Point ať se můžeš přihlásit na vysílání. A nebo navštiv YouTube kanál, kde jsou všechny vysílání a můžeš si je přehrát ze záznamu.

Do dalšího vysílání:

Sdílej příspěvěk s přáteli :-)