Nordic Walking Point ®

Možná by vás zajímalo co je to síť instruktorů Nordic Walking Point. Je to organizace, která sdružuje certifikované instruktory nordic walking. Poskytuje služby v oblasti vzdělávání, školení, poradenství a propagace této populární pohybové aktivity. Také je možné si zapůjčit kvalitní hole.

Instruktoři Nordic Walking Point (NWP) po absolvování instruktorského kurzu a závěrečné zkoušce získávají certifikaci. Tato zkouška je akreditována MŠMT ČR (Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky). Toto osvědčení uděluje Mgr. Miroslav Mira, majitel Nordic sports a zakladatel Nordic Walking v ČR a SR.

Setkání instruktorů Nordic Walking Point 2022

Instruktoří NWP mají zkušenosti s výukou nordic walking jak jednotlivců, tak skupin různých věkových kategorií a úrovní kondice.

Síť instruktorů Nordic Walking Point se zaměřuje na rozvoj a popularizaci nordic walkingu v České republice a nabízí různé služby. Patří mezi ně pravidelné lekce a tréninky pro začátečníky i pokročilé, individuální tréninkové plány, firemní kurzy, teambuildingové akce, vzdělávací workshopy pro instruktory a mnoho dalšího. Instruktoři Nordic Walking Point jsou velmi motivující a vstřícní, s důrazem na individuální přístup ke každému klientovi a na bezpečnost a zdraví při cvičení.

Celkově můžu říci, že síť instruktorů Nordic Walking Point ® je důvěryhodnou organizací s profesionálními instruktory, kteří se věnují propagaci a rozvoji nordic walkingu a pomáhají lidem dosáhnout lepšího zdraví, kondice a pohody.

Síť Nordic Walking Point působí po celé České republice. S instruktorem nordic walking z NWP neuděláte chybu.

Z vlastních zkušeností vím, že pokud se věnujete jakékoliv sportovní aktivitě s vážným zájmem, není nic lepšího, než si čas od času najmout zkušenou osobu, která vám poskytne užitečnou zpětnou vazbu. Tato investice vám může pomoci odhalit a napravit chyby, které při cvičení děláte. V konečném důsledku vám to pomůže nejen chránit vaše tělo, ale také vás posune na vyšší úroveň vašeho sportování. A k tomuto účelu je možné využít instruktory Nordic walking ze sítě Nordic Walking Point.

Sdílej příspěvěk s přáteli :-)