SISU 2023 – Setkání instruktorů spolu úspěšných

V termínu od pátku 24. listopadu do neděle 26. listopadu se instruktoři sítě Nordic Walking point sešli v Brně na setkání SISU, které propojilo nadšení pro pohyb s odborným sdílením zkušeností. Tato událost nejen poskytla prostor pro vzájemné hovory a inspiraci, ale také zdůraznila důležitost neustálého zdokonalování technik v této oblíbené sportovní aktivitě.

Inspirativní hovory mezi Instruktory

První den setkání byl věnován otevřeným diskuzím mezi instruktory. Účastníci měli možnost podělit se o své úspěchy z letošního roku a nasbírat inspiraci od kolegů. Hovory se zaměřily na různé aspekty výuky, od zdokonalování techniky až po úspěšné organizace lekcí nordic walking. Bylo pozoruhodné sledovat, jak se instruktoři vzájemně podporovali a sdíleli své jedinečné příběhy, což posilovalo komunitní duch a vášeň pro nordic walking. Tento den byl zakončen společenským večer s detektivní hrou „Inspektor Kluzoň“

Cvičení a tipy pro efektivní lekce

Sobota byla plná energie a pohybu. Instruktoři si vyměňovali své oblíbené cvičení a poskytovali tipy pro efektivní lekce nordic walking. Praktické cvičení nejen zlepšovalo techniku účastníků, ale také přinášelo nové nápady pro variaci výuky. Díky interaktivnímu přístupu se instruktoři nejen učili od sebe navzájem, ale také posilovali své výukové dovednosti.

Procházka lesem a ladění techniky

Nedělní dopoledne bylo věnováno výšlapu do okolního lesa, kde si instruktoři v reálných podmínkách kontrolovali a zdokonalovali techniku Nordic Walking. Krása lesa nabídla dokonalý rámec pro sjednocení tělesné aktivity s přírodou. Kromě toho se účastníci setkali s překvapením v podobě prvního sněhu, který dodal výletu do lesa nádech kouzla a radosti.

Závěr setkání a pohled do budoucnosti

Nordic Walking instruktorské setkání v Brně přineslo nejen nové nápady a dovednosti, ale také posílilo propojení mezi instruktory. Účastníci odcházeli s novým nadšením a motivací přenést tyto poznatky do své vlastní výuky. Toto setkání opět potvrdilo, že Nordic Walking není pouze sport, ale i komunitní zážitek spojující lidi s láskou k pohybu a přírodě a že sít Nordic Walking Point má stále co nabídnout.

Zde je krátké ohlédnutí v podobě videa:

Sdílej příspěvěk s přáteli :-)