Poznej svého instruktora

ze sítě Nordic walking point ©

Nordic Walking je sport, který získává stále větší popularitu díky svým zdravotním výhodám a univerzálnosti pro lidi všech věkových kategorií. Abychom vám poskytli více informací o tomto úžasném sportu a propojili vás s odborníky, kteří vás provedou jeho základy a tajemstvími, máme pro vás novinku. Představujeme projekt „Poznej svého instruktora“ – sérii video rozhovorů s instruktory sítě Nordic Walking Point.

Projekt Poznej svého instruktora: Co to přináší?

Projekt „Poznej svého instruktora“ je iniciativou Tomnordic.cz, která vám umožní blíže poznat instruktory sítě Nordic Walking Point a získat cenné rady a tipy pro svou Nordic Walking praxi a poznat instruktory i z jiné stránky než na Nordic Walking lekci. Každý pátek budeme zveřejňovat nový video rozhovor na našem webu www.nordicwalkingpoint. Tato série vám přinese:

  1. Pohled do světa Nordic Walking: Každý instruktor sdílí své zkušenosti a příběh, jak se dostal k Nordic Walking a jaký má vztah k této aktivitě.
  2. Praktické rady a tipy: Instruktoři vám poradí, jak správně provádět Nordic Walking, jak si vybrat vhodnou výbavu a jakými trasami se vydat.
  3. Motivace a inspirace: Dozvíte se, co motivuje naše instruktory k tomu, aby se věnovali Nordic Walking, a co je jejich oblíbenou trasou či okamžikem během této aktivity.

Kdy a kde to sledovat?

Rozhovory budou vycházet každý pátek na našem oficiálním YouTube kanálu a budou také k dispozici na našem webu www.nordicwalkingpoint. Stačí sledovat náš web, sociální sítě a nebo přihlásit se k odběru našeho YouTube kanálu a aktivovat zvoneček, abyste nezmeškali žádný nový díl.

Naši instruktoři jsou vaši průvodci Nordic Walking světem

Série „Poznej svého instruktora“ vás provede světem Nordic Walking s našimi zkušenými instruktory. Budete mít příležitost položit jim v komentářích otázky, získat rady a najít inspiraci pro svou vlastní Nordic Walking cestu.

Nechte se inspirovat a připojte se k nám každý pátek, abyste mohli lépe poznat své instruktory Nordic Walking Point. Těšíme se na vás na našem YouTube kanálu a na našem webu!

Za Tým Nordic walking point Tomáš Žec – Tomnordic

Sdílej příspěvěk s přáteli :-)